ittvegye.hu logo - ajándék őtletek - ajándék őtletek férfiaknak - ajándék őtletek nőknek - egyedi ajándékok

Rólunk

Az ittvegye.hu webáruház ötlte már sok éve megfogant bennünk és a domaint lefoglalva várta, hogy teste ölthessen.

Több projek indult és valósul meg, mire 2022 év elején végre az ötletből valóság lett. Az ittvegye.hu webáruház témája főként az ajándékozás lett. Összeszedtünk számodra rengeteg ajándék ötletet, melyekből válogatva meglepheted szeretteidet és nem utolsó sorban önnmagad. Az ajándék öttleteken kívül találsz még az oldalon más hasznos holmitkat - kütyüket, melyek rendkívül impulzívak - kreatívak és hozzásegítenek a minőségibb, kényelmesebb élethez a mindennapokban.

A Demeter Group Kft egy kis családi vállalkozásként indult és vélhetően az is marad. Célunk, hogy az online világ adta előnyöket megismerve és kihasználva - kényelmesebbé tegyük az ajándék ötletek és az egyéb hasznos termékek eljuttatását hozzád és ebben stratégiai parnereddé válhassunk életed során.

ittvegye.hu logo -  ajándék őtletek - ajándék őtletek férfiaknak - ajándék őtletek nőknek - egyedi ajándékok
Az ittvegye.hu webáruházban összegyüjtöttünk számodra rengeteg ajándék ötletet , melyek jól jöhetnek az életed különféle ünnepein - szeretteid köszöntésének egyediségében.

info@ittvegye.hu

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

0670-602-2941

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

© Copyright 2022 - IttVegye.hu - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram