ittvegye.hu logo - ajándék őtletek - ajándék őtletek férfiaknak - ajándék őtletek nőknek - egyedi ajándékok

Itt a kapásidő!

Ezzel pedig a lehetőség, hogy a munka zajától elvonulva, horgászással tölthesd a szabadidődet. És aki kapást akar, annak ideje felkészülnie arra is, hogy a sötétedés is a part mellett találja, ilyen helyzetben pedig kincset ér a LED-del felszerelt okos kapásjelző.

Az intuitív színkódolásnak hála már messziről, első pillantásra is jól kivehető, hogy van-e már kapás. Nyugalmi állapotban az eszköz zölden világít, de amint észleli a fogás lehetőségét, feltűnő pirosra vált, így akár rossz látási körülmények között is jól kivehető, ha akció van. A LED kijelzőknek hála nagy távolságból is jól kivehető a kapásjelző, így akkor sem maradsz le a fogásról, ha jó messzire dobtad be a horgot.

Ezt a kütyüt nem zavarja meg a víz hullámzása vagy a feltámadó szél, magabiztosan különíti el a zavaró tényezőket a tényleges kapástól, így piros jelzés esetén tényleg csak azért kell aggódnod, hogy a hallal szembeni küzdelemből te kerülj ki győztesen.

A nehéz látási viszonyok minden horgászt próbára tesznek - már amennyiben nem rendelkeznek ezzel a forradalmi kütyüvel.

ittvegye.hu logo -  ajándék őtletek - ajándék őtletek férfiaknak - ajándék őtletek nőknek - egyedi ajándékok
Az ittvegye.hu webáruházban összegyüjtöttünk számodra rengeteg ajándék ötletet , melyek jól jöhetnek az életed különféle ünnepein - szeretteid köszöntésének egyediségében.

info@ittvegye.hu

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

0670-602-2941

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

© Copyright 2022 - IttVegye.hu - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram