ittvegye.hu logo - ajándék őtletek - ajándék őtletek férfiaknak - ajándék őtletek nőknek - egyedi ajándékok

Félsz, hogy megfigyelnek? Menj biztosra!

Évek óta kering a közbeszédben egy sokakat foglalkoztató téma: vajon a telefonunk, számítógépünk és tabletünk kameráján keresztül tényleg ki vagyunk szolgáltatva az idegen szempárok vizslatásának? Van, akik szerint ez csak egy mende-monda, mások viszont szentül meg vannak győződve róla, hogy megfigyelnek bennünket. Na, de mi az igazság?

Ne legyen kétségünk affelől, hogy léteznek olyan programok, amiknek a segítéségével illetéktelenek rá tudnak csatlakozhatnak a kütyüink kameráira. Néhány évvel korábban például több olyan esetről is beszámoltak, amikor magánszemélyeket figyeltek meg az otthonukban.

„Mihez kezdenének az én képeimmel?”

Akik nem tartanak a kiberbűnözők támadásaitól, általában azzal indokolják az optimizmusukat, hogy a róluk készített felvételek úgysem érdekelnének senkit. Sajnos az az igazság, hogy ez egy hatalmas tévedés. Kameráinkon keresztül

- vállalati titkokat szerezhetnek meg,
- pénzügyi szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá
- és kompromittáló képeket is készíthetnek, amit később zsarolásra is felhasználhatnak.

Nem szeretnénk vészmadárkodni, és rossz érzéseket kelteni benned, de úgy gondoljuk, hogy ebben az esetben is tökéletesen megállja a helyét a mondás, miszerint „jobb félni, mint megijedni!”

Felejtsd el a ragasztócsíkokat!

Minden bizonnyal láttál már olyan készülékeket, amin egy ragasztószalaggal vagy egy papírfecnivel takarták el a kamerát. Ez sajnos nem minden esetben jelent 100%-os védelmet, ráadásul esztétikai szempontból is kifogásolható. Az ultravékony webkamera takaró mindkét problémára megoldást kínál!

Nem tartod furcsának, hogy miután több, mint 100 ezer forintot áldoztál egy számítógépre, telefonra vagy laptopra, egy csík ragasztószalaggal takarod el a kameráját? Mintha zacskót húznál egy Ferrari ülésére csak azért, hogy tisztán tartsd a huzatot...

Esztétikus, praktikus, biztonságos

A kukucskáló idegenekkel szemben teljes védelmet garantáló kütyüt anélkül használhatod, hogy bárkinek feltűnne a takarólemez. A fémes hatású, hajszálvékony lapocskák úgy simulnak rá a készülékeidre, mintha gyárilag vasalták volna rá őket. Ráadásul akkor sem kell eltávolítanod az apró szerkezetet, ha használni szeretnéd a kamerákat. A kütyü előlapját huzigálva Te döntheted el, hogy mikor és ki férhessen hozzá a felvételt készítő ketyeréhez.

Egyet ide, egyet oda!

Több készüléked is van, amit szeretnél biztonságban tudni? Jó hírünk van: egy csomag 6 darab takarólapkát tartalmaz, így nem csak az összes készüléked optikáját fedheted le, hanem ajándékba is adhatsz az ismerőseidnek a védelmet nyújtó szerkezetből.

Menj biztosra! Védd ki a kíváncsiskodó tekinteteket! Szereld fel minden készülékedre az ultravékony webkamera takarót!

ittvegye.hu logo -  ajándék őtletek - ajándék őtletek férfiaknak - ajándék őtletek nőknek - egyedi ajándékok
Az ittvegye.hu webáruházban összegyüjtöttünk számodra rengeteg ajándék ötletet , melyek jól jöhetnek az életed különféle ünnepein - szeretteid köszöntésének egyediségében.

info@ittvegye.hu

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

0670-602-2941

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

© Copyright 2022 - IttVegye.hu - Minden jog fenntartva
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram